miercuri, februarie 07, 2007

Nu moralizati poporu' cu televizoru'



Ma convinsesem de mult ca "stirile" de pe ProTV, Prima si Antena1 sunt departe de a fi stiri in adevaratul sens al cuvantului si sunt mai degraba show gen "senzational cu Dan Diaconescu in direct" care sa dea babele carnatzorese pe spate si sa aiba ce comenta in fiecare zi in fata blocului, dar nu pot sa nu ma minunez in fiecare zi cand deschid televizoru.

I-auite aici stire de interes national:
http://www.protv.ro/filme/transparenta-didactica-un-profesor-apare-gol-pe-site-ul-universitatii.html?id_file=11711

Intamplator (sau nu) sunt student la Faculteacu pricina si il si cunosc pe lectorul respectiv. E un tip haios si tare destept... S-au gasit cei de la ProTv insa sa-i dea o lectie de moralitate si sa-i distruga reputatia (construita cinstit de altfel) pentru ca a postat 2 poze pe blogul sau personal...asta in contextul in care netu e plin ochi de pornache si orice mucos care e in stare sa miste mausu stie de unde a venit...

Uite aici si blogu respectiv...pe mine unu nu m-a oripilat... http://gramos.wordpress.com/

A, si o mica completare...tipii astia care comenteaza in reportaj nu sunt de la Filosofie, cel mai probabil sunt luati cu japca de prin regie cu texte de genu "vrei s'apari la TV??, hai ca-ti iese de-o bere"... hmm... parca era vorba de "etica", nu?!

Etichete: