joi, februarie 22, 2007


Mardi Gras vs. valentine's Day

Sunt multe opinii impotriva "importarii" sarbatorii de Sfantu' Valentin, ca cica avem si noi Dragobetele...eu personal sunt neutru in aceasta problema, dar cred k am gasit o solutie... hai sa-l lasam in pace pe Sf. Vali si sa adoptam carnavalul Mardi Gras din New Orleans.
Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, Mardi Gras , sau "Martea Grasa" e o sarbatoare care se soldeaza cu carnavaluri prin lumea catolica. Partea frumoasa e ca in New orleans acest carnaval a cam degenerat intr-o mare orgie (mai ales ca coincide si cu Spring Break-ul studentilor din State)...astfel, de Mardi Gras fetele umbla topless pe strada si toata lumea poarta margele. Cu cat ai mai multe margele, cu atat esti mai tarfa (e valabil si pt baieti) . Prin urmare, daca te arde rau instinctu primar, bagi la margele pana ti se indoaie gatu... si fenomenul se pare sa se extinda repede si in cadrul altor tari care serbeaza Martea Grasa.

Din cate stiu eu, n'avem nici un carnaval traditional, si Valentine's-ul, vrem nu vrem (e, nu vrem...;)) pare ca tot inspre sex bate, vorba ProTv-ului, "baga-i o valentina si proPUNEI-O"!!

So, ce ziceti, facem conventia asta, dam Valentine's pe Mardi Gras?? All in favor say I !!

Etichete:

2 Comments:

Anonymous Anonim a zis...

Tare de tot! Nu se va intampla prea curad la noi, suntem prea pudici... :)

11:50 p.m.  
Blogger Andrei a zis...

nu stiu cat de pudici suntem...in fond la noi s'a intamplat si gay parade...cred ca mai degraba nu prea avem initiativa (ca societate)

11:17 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home