joi, aprilie 05, 2007

A fost odata ca niciodata Printr-o eroare regretabila, stimabilul domn Ferris se afla pe ponton, uitandu-se spre feribot, si nu pe feribot, asa cum ar fi trebuit. Si deodata isi feri botul! Ideea conditiei sale umane, proiectata intre un inifinit mic si unul mare, veni ca o lovitura neasteptata. BANG!!!!!!!!!...ii pica fisa...a descoperit cum ajunsese el in situatia asta: brusc brusc lovit in bot de indecizie. "Ah, iar stau sa despic firul in paispe", se gandi domul Ferris. "Asa am ajuns si in situatia asta". Asa ca se intoarse hotarat si se indrepta catre panoul unde era afisat orarul feribotului.






(va propun urmatoarea chestie care ar putea sa aiba un rezultat destul de interesant: un post interactiv. Cum m'am gandit sa functioneze chestia asta: fiecare lasa un comentariu cu 1-2 cuvinte - maxim o fraza pe care eu promit solemn sa ii dau copy-paste si sa o pun in continuarea postului. Puteti sa bagati cuvinte la misto, care nu au sens sau la fel de bine cuvinte care sa schimbe tot intelesul "povestioarei" de dinainte...daca vreti sa comentati ceva pe langa cuvintele pentru povestioara, va rog folositi "(" si respectiv ")"....ok, startul l-am dat eu...feel free to express yourself :)


9 Comments:

Anonymous Anonim a zis...

Printr-o eroare regretabila, stimabilul domn Ferris se afla pe ponton, uitandu-se spre feribot, si nu pe feribot, asa cum ar fi trebuit.

10:06 a.m.  
Blogger nenorocitu a zis...

Si deodata isi feri botul!

12:36 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

Ideea conditiei sale umane, proiectata intre un inifinit mic si unul mare, veni ca o lovitura neasteptata.

10:04 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

BANG!!!!!!!!!

11:54 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

...ii pica fisa...a descoperit cum ajunsese el in situatia asta: brusc

1:23 a.m.  
Anonymous Anonim a zis...

brusc lovit in bot de indecizie

1:46 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

. "Ah, iar stau sa despic firul in paispe", se gandi domul Ferris. "Asa am ajuns si in situatia asta". Asa ca se intoarse hotarat si se indrepta catre panoul unde era afisat orarul feribotului.

4:26 p.m.  
Blogger moi non plus a zis...

ideea am mai vazut-o la tvr2,in emisiunea: imprevizibilii - campionatul de comedie..dar tot mi se pare geniala

12:16 a.m.  
Blogger Oana a zis...

Insa orele nu se mai potriveau; universul lui nu mai era asa cum il lasase in clipele cand isi parasise trupul pentru a simti fericirea despicand fire in 14.

1:47 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home