duminică, aprilie 08, 2007

Grupul publicitarilor care vor sa fie protejati va ureaza Paste Fericit!



Nu va faceti griji, chiar daca unii oameni nu au avut parte de carne de miel la masa de Paste, Bogdan Naumovici a avut suficienti miei pentru proba de aruncare a cadavrelor la distanta. Daca evenimentul se va dovedi un succes, la anul, cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste, vom putea asista cu totii la un campionat al mieilor in adevartul sens al cuvantului. Astfel, ii vom putea sustine pe cei de la Leo Burnett la proba de jupuit miei vii viteza, aruncarea pe fereastra a valorilor morale si bineinteles sotron pe respectul fata de alte vietati. Cristos a inviat!

Etichete:

4 Comments:

Anonymous Anonim a zis...

tu nu mai updatezi blogul?

4:53 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

daca o reclama e de ..t nu faci una si mai de ..t - sa arati ca esti mai destept!

mama ce hidosenie

you took too much, man... too much.. too much!

10:04 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

Tu stii ce inseamna Olimpiadele Comunicarii?nu prea cred...Este un spot funny, prin asta s-a evidentiat domnul Naumovici si multe dintre reclamele care iti plac de el sunt facute dar asta oricum nu ai sa stii pentru ca nu te pricepi...daca nu te pricepi nu inteleg de ce scrii pe blog asa ceva.

7:33 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

Si altceva..te-ai intalnit vreodata cu Bogdan Naumovici? Ai stat vreodata de vorba cu el? Eu da si sa stii ca e un om foarte destept si am fost placut surprinsa cand am auzit cate reclame a facut si cate campanii. Spotul asta a facut la panarama asa..adica...tu cred ca esti singurul deranjat de el.

7:37 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home