duminică, aprilie 22, 2007

Ethnic jokes

Am primit urmatorul banc pe messenger:

Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca. Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul-vin nou in pahar nou. Finlandezul a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului. Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si a zis:"Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut!"

Nu pot sa nu ma intreb de ce nu apare si un roman in acest banc...sau multe alte bancuri de genul asta. Sa fie oare pentru ca romanii inca nu au iesit din criza de identitate nationala?! Ia sa incercam cu fabulospiritu...ce ar fi facut un roman care e fabulospiritual?!

Var1: Ar fi stat la povesti cu musca
Var2: Si-ar fi pus intrebari existentiale de genu "cum a ajuns musca asta aici?", "cand a ajuns musca asta aici?", "de ce a ajuns musca asta aici?", "ce e o musca?", "care e diferenta intre o musca si o musculita?", "daca musculita e altceva decat o musca, atunci cum se cheama puii de musca?"...etc!.

Dar daca romanii ar fi caracterizati de ospitalitate?!

Var1: Invita musca sa se simta ca acasa si mai comanda si o friptura pt aceasta.
Var2: Ar fi scos musca din vin si i'ar fi "servit" un pahar de sampanie.
Var3: I'ar fi recomandat mustei o palinca de tara.

...nu stiu...ma intreb...

7 Comments:

Blogger Matei a zis...

haha :)) ai haz nu gluma...mi-a placut mult ce ai scris. Si ai un blog fain! l-am frunzarit si eu putin...iar in blogroll ma uitam, ai mai toate blog-urile tari, mai putin al meu :PPP hihi...nice meeting you! keep blogging!

1:11 a.m.  
Anonymous chmihai a zis...

da da, mai putin al nostru.
pai de ce crezi ca te tot laud? :D

8:07 p.m.  
Blogger moi non plus a zis...

hehehhe..interesanta problema.. romanul s-a nascut poet..deci ar fi scris o poezie despre musca

12:14 a.m.  
Blogger Andrei a zis...

@ moi non plus. Corect! p'asta n'am mai luat'o in considerare :)

7:32 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

Probabil s-ar fi intrebat daca nu e corupta, s-ar fi dus sa ii cieasca dosarul sau cel putin ar fi intrebat-o ce a facut in ultimii 5 ani;)
Si btw, ar fi cautat cu google sa vada daca n-are blog sa ii ureze de "dulce"!!

12:41 p.m.  
Blogger Vietnam a zis...

Bancul in sine e genial...atat de genial incat nu a mai fost nevoie de existenta romanilor. Si varianta 3 ar trebui sa contina ceva despre musculita si politica

2:24 p.m.  
Anonymous Anonim a zis...

iti spun eu unde e romanul...romanul e de fapt patronul restaurantului...:))))

8:43 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home